De festivals in Almere zijn in heel Nederland bekend op hun creativiteit en het vastleggen van de coolste acts. Op We Make vind je een overzicht van de leukste festivals in Almere tot einde Zomer 2019.

Nickelodeon Familie Festival

zondag 25 augustus 2019 – Almere

Nickelodeon Familie Festival verwelkomt families en kinderen op het Almeerderstrand voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment, activiteiten voor alle leeftijden.

Dankzij de unieke combinatie van live muziek van bekende Nederlandse artiesten en ontmoetingen met Nickelodeon-helden en Nick Jr. helden zoals SpongeBob SquarePants en PAW Patrol is festival een belevenis voor zowel ouders als kinderen

Zondag 25 augustus 2019 – Vanaf 10:00 tot en met 19:00

Kaartverkoop via http://festival.nickelodeon.nl/tickets/

Sound of songs festival op ‘Natuurcamping de Kemphaan’

vrijdag 30 augustus 2019 t/m zondag 01 september 2019

‘Eens per jaar wordt ‘Natuurcamping de Kemphaan’ een heus feestje met een dag-vullend akoestisch muziek programma van Nederlandse en Internationale bodem, lokaal gebrouwen dranken, foodtruckjes, een avond vol verhalen en liederen rond het kampvuur en meer. Een stukje cultuur in de natuur van Almere’

Kampeerders zijn welkom van Vrijdag 12:00 tot Zondag 12:00 uur (tenzij je een ‘Lazy Sunday’ ticket erbij koopt, dan mag je Zondag nog de hele dag tot 19:00 uur blijven!) en op Zaterdag 31 Augustus is er van 13:00 – 21:00 uur live muziek en entertainment. Voor degenen die alleen gedurende de dag erbij willen zijn is er ook een ‘dagticket’ te koop wat toegang biedt op zaterdag 31 augustus van 12:00 tot 21:00.

Zaterdag avond na 21:00 uur is er speciaal voor de kampeerders een kampvuur met verhalen, akoestische muziek, en natuurlijk marshmallows!

Sound of Songs biedt dus een gezellig, goedkoop weekendje weg! Voor slechts €25,50 p.p. (incl. Servicekosten/BTW) 2 nachten in je tentje overnachten en voor kids t/m 12 maar €10 per kind. Hierbij krijg je douchemuntjes en kun je alle kampeerfaciliteiten gebruiken. Mocht je stroom willen of een plekje willen reserveren voor je caravan of camper is dit ook als extra ticket beschikbaar, maar deze plekken zijn beperkt dus weer er snel bij!

Eigen eten en drinken mag mee, alleen geen glas a.u.b. – dus dat kratje glazen bierflesjes maar thuislaten en liever blikjes mee. En natuurlijk houden we ook alles samen schoon op de camping. Daarbij mogen honden ook mee, mits aangelijnd.

Vanaf Vrijdag 30 augustus 2019 tot en met Zondag 1 september 2019 van 12:00 t/m 21:00

De festivals in Almere zijn in heel Nederland bekend op hun creativiteit en het vastleggen van de coolste acts!

Festival Kleur : SPRING! – editie met OPENLUCHT KINDERDISCO

zondag 15 september 2019

Festival Kleur organiseert de eerste SPRING! – editie met OPENLUCHT KINDERDISCO! Het is de bedoeling dat 100 kinderen tussen 4 en 12 jaar springen, dansen én plezier hebben voor VERDRAAGZAAMHEID. Het is belangrijk verschillen te omarmen en te accepteren. Je mag springen op jouw eigen manier! Dus neem jouw springtouw, trampoline of iets anders mee! Tijdens de OPENLUCHT KINDERDISCO is er ook de mogelijkheid om te genieten van andere leuke en lekkere dingen: springkussen, limonade, snacks, schminken, kinderbingo en diverse (creatieve) demo’s/workshops. Trek daarom je springschoenen of sokken aan en kom (ook op blote voeten) op 15 september 2019 tussen 13 en 15 uur naar het Homeruspark in Almere Poort én ‘SPRING’ mee voor VERDRAAGZAAMHEID! (Groot)ouders mogen natuurlijk ook mee SPRINGEN!

Anime Event

zaterdag 28 september 2019

Zaterdag 28 september vindt de derde editie van het Anime Event plaats in de bibliotheek van Almere Stad! Kom jij ook? Zet het vast in je agenda!

Kom ook vooral in cosplay want op dezelfde dag vindt de Fantasy Parade plaats in de stad! Het Anime event is ook onderdeel van het UITfestival, dat op dezelfde dag plaatsvindt. De culturele instellingen in Almere laten deze dag zien wat ze in huis hebben.

Houd ook onze Facebook-pagina in de gaten: we maken steeds meer bekend over wat er allemaal te zien, te doen en te beleven is op 28 september.

Ben je standhouder en vind je het leuk om een workshop te geven of wil je graag een andere dienst of een product aanbieden tijdens het evenement? Neem dan contact op met ons via animeevent@denieuwebibliotheek.nl. Dit kan tot eind juli! Wees er snel bij want er is beperkt plek!

Zaterdag 28 september 2019 Vanaf 10:00 tot en met 16:00

.